The Path of Leadership: A Personal Challenge

Joi, 20 noiembrie 2014, de la ora 19.00, SNSPA și CeCOP organizează prelegerea The Path of Leadership: A Personal Challenge susținută de John Adair. Evenimentul  are loc în sala Multifuncțională, parter, sediul SNSPA din Bld. Expoziției, nr. 30 A.

John Adair este primul profesor de leadership din lume, autor al modelului Action Centred Leadership și cel care a introdus în literatura de specialitate conceptul de „leadership strategic”.  A scris de-a lungul carierei peste 50 de cărți pe teme de leadership și management și este o autoritate în dezvoltarea personalului de conducere din întreaga lume instruind peste 1 milion de manageri din 17 luni în cadrul programelor Action Centred Leadership.

Adair vine în premieră în România în calitate de speaker la conferința How to grow leaders – Romania susținută la Hotel Novotel în data de 20 noiembrie 2014. Cadrele didactice și studenții din SNSPA care doresc să participe la conferința How to grow leaders-Romania susținută la Hotel Novotel beneficiază de un discount de 20% la prețul biletului și de un abonament pe 12 luni la revista Capital prin utilizarea codului promo SNSPA de pe site-ul www.howtogrowleaders.ro.

Persoană de contact: ioana.constantin@facultateademanagement.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: